OSTA 2+ 5% ALENNUS | OSTA 3+ 10% ALENNUS | OSTA 4+ 15% ALENNUS

Tietoa mokky.fi

Kerran, kauan sitten, joukko nuoria yrittäjiä haaveili paikasta, jossa ihmiset voivat löytää ja hankkia kaiken, mitä he tarvitsevat ilmaistakseen itseään. He näkivät maailman, jossa jokaisella oli mahdollisuus kukoistaa omana itsenään, ja he halusivat tehdä tämän unelman todeksi. Näin syntyi Mokky, verkkokauppa, joka keskittyy asiakkaidensa ainutlaatuisuuteen ja yksilöllisiin tarpeisiin.

Mokkyn perustajat ymmärsivät, että avain menestykseen oli tarjota laadukkaita tuotteita, jotka kattavat erilaiset ammatit, harrastukset, urheilulajit ja intohimot. Tämän saavuttamiseksi he solmivat kumppanuuksia huippuluokan toimittajien ja tuotantotalojen kanssa, varmistaen, että jokainen myyty tuote täyttää korkeat laatuvaatimukset.

Mokky on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan löytämään täydelliset tuotteet, jotka heijastavat heidän persoonallisuuttaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat kaikille - riippumatta siitä, missä he ovat, keitä he ovat tai mikä heitä kiehtoo.

Asiakaspalvelu on Mokkyn sydämessä, ja heidän tavoitteenaan on olla aina käytettävissä asiakkailleen. Jos et löydä etsimääsi, Mokkyn tiimi on valmis auttamaan sinua - neuvottelemaan tai tekemään sinulle parhaan tarjouksen.

Mokky on yritys, joka haluaa olla elinikäinen kumppani asiakkailleen ja se on ylpeä siitä, että se on Zhetai Electronic Ltd. -yrityksen osa. Sijaitsee osoitteessa 6-102 Jiangxia Li, Yuexiu District, Canton City, Guangdongin maakunta, ja rekisteröity numerolla 91440101MA9XPG8X4M, Mokky toimii periaatteella: "Mitä tahansa tarvitsetkin, se on täällä, Mokky:ssa."

Tämä bränditarina kertoo Mokkyn intohimosta ja sitoutumisesta asiakkaidensa ainutlaatuisuuteen. Heidän visiona on tehdä ostokokemuksesta mahdollisimman henkilökohtainen ja miellyttävä jokaiselle asiakkaalleen, joka uskoo ja luottaa Mokkyyn.