OSTA €29,99+ SAAT ILMAINEN LAHJA | OSTA €39,99+ -8% | OSTA €59,99+ -12%

Usein Kysytyt Kysymykset (FAQ)

Tarvitsenko käyttäjätilin tehdäkseni tilauksen?

Ei, voit tehdä tilauksen myös vieraana. Mutta voit hyödyntää näitä etuja, jos luot käyttäjätilin sivustollemme:

  • Nopea maksuprosessi
  • Tarkastele helposti tilauksesi tilaa ja tilaushistoriaasi
  • Vastaanota päivityksiä uusista julkaisuistamme ja erikoistarjouksistamme

Mitä jos unohdan salasanani?

Napsauta kirjautumissivulla "Unohtunut salasana?" ja sinut ohjataan sivulle, jossa voit luoda uuden salasanan.

Mitä jos kirjoitin sähköpostiosoitteeni väärin tai sähköpostiosoitteeni on vaihtunut?

Ota yhteyttä meihin, jotta voimme vaihtaa sähköpostiosoitteesi. Voimme vaihtaa sähköpostiosoitteesi, nimesi ja osoitteesi, mutta emme voi muuttaa tilaustasi. Täytä siis tarkasti kaikki osoitetietosi, muuten paketti, jonka lähetämme sinulle, palautetaan meille, tai jätämme huomiotta pyyntösi kaikkien ajan ja vaivan säästämiseksi.

Mitkä maksutavat ovat hyväksyttyjä?

Hyväksymme kaikki yleisimmät luottokortit (VISA, Mastercard, AMEX) ja PayPal -maksut. Emme hyväksy henkilökohtaisia shekkejä, maksumääräyksiä, suoria pankkisiirtoja, pankkikorttimaksuja tai postiennakkoja.

Kuinka turvallinen online -tilaukseni on?

Kun ostat verkosta luottokortillasi, kaikki tietosi syötetään suojatulle SSL-verkkosivulle. Tietosi suojataan SSL-salauksella ja lähetetään suoraan luottokorttiyhtiösi verkkoon, jossa korttisi ja tapahtumasi valtuutetaan ja hyväksytään. Luottokorttitietojasi ei tallenneta palvelimillemme.

Kuinka muutan tai peruutan tilaukseni?

Pidätämme oikeuden milloin tahansa tilauksen vastaanottamisen jälkeen hyväksyä tai hylätä tilauksen, tai sen osan, oman harkintamme mukaan, myös sen jälkeen, kun asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen ja/tai kun luottokortti on valtuutettu. Jos luottokortti on jo valtuutettu ostostapahtumaan ja tilaus peruutetaan, myönnämme hyvityksen alkuperäiselle maksutavalle.

Kaikista peruutuksista, jotka tehdään tilauksen tekemisen jälkeen, veloitetaan 0,5 € peruutusmaksu riippumatta tilauksen tekemisajasta (vaikka se olisi vain sekunti myöhemmin), koska tilauksen käsittely luottokorttiyhtiö veloittaa meiltä maksun peruutuksesta.

Huomaa, että jo pakattuja tai lähetettyjä tilauksia ei voi peruuttaa.

Voinko muuttaa toimitusosoitettani tilauksen tekemisen jälkeen?

Huomaa, että toimitusosoitettasi ei voida muuttaa tilauksen käsittelyn tai lähettämisen jälkeen. Käytä tilatessasi pysyvää kotiosoitettasi, koska emme tiedä tilaushetkellä tarkkaa tuotteen toimituspäivää esim. kuljetuspalvelun tai tullin mahdollisten viiveitten vuoksi.

Koska tilaukseni saapuu?

Toimitusaika perustuu valitsemaasi toimitusvaihtoehtoon. Kun tilaus on lähetetty, lähetämme seurantatietosi sähköpostitse seuraavana päivänä. Paketin seurantatieto tulee yleensä saataville vasta 24 tunnin kuluttua tilauksesta. Emme ole vastuussa tullilaitoksen aiheuttamista viivästyksistä.

Kuinka voin seurata tilaustani?

Lähetämme seurantatietosi sähköpostitse heti, kun tilauksesi on lähetetty. Yleensä saat seurantanumeron yhden päivän kuluttua tilauksesi lähettämisestä. Voit seurata tilaustasi tästä.

Voinko käyttää useita alennuskoodeja yhdessä tilauksessa?

Kampanja- ja alennuskoodeja ei voi käyttää yhdessä muiden tarjousten ja alennusten kanssa, ellei toisin mainita.

Mitä teen, jos tilauksestani puuttuu tuotteita?

Jos jotain puuttuu, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Milloin tilaukseni käsitellään?

Kaikki tilaukset käsitellään ja lähetetään varastostamme Aasiasta. Varaudu viivästyksiin tilauksesi käsittelyssä pyhäpäivien, lomien ja alennussesonkien aikana. Käsittelemme tilauksia maanantaista perjantaihin. Tilaukset käsitellään 2–3 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä ja lähetetään seuraavana päivänä käsittelypäivän jälkeen. Huomaa, että emme lähetä tuotteita viikonloppuisin. Ota meihin yhteyttä, jos et saa seurantavahvistusta 5 työpäivän kuluessa maksun suorittamisesta.

Joudunko maksamaan tullia ja veroja?

Verkkosivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät kaikki arvonlisäverot (VAT/ALV) euroina (€). Maahantuontiverot, tullit ja niihin liittyvät maksut voidaan periä, kun tilauksesi saapuu lopulliseen määränpäähänsä, ja ne määritetään paikallisessa tullitoimistossa.
Jos lähetyksesi on otettu tullin haltuun ja sinulta vaaditaan veroa, arvonlisäveroa tai muuta selvitystä lähetyksesi vapauttamiseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: customer@mokky.fi, ja palvelutiimimme hoitaa asian puolestasi.

Kuinka voin palauttaa tuotteen?

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi ja haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Ilmoita tilauksesi numero ja palauttamisen syy. Asiakaspalvelutiimimme tarkistaa palautuspyynnön ja lähettää lisäohjeet, jos palautus hyväksytään.

Saat luettelon lopullisista myyntituotteista palautuskäytännöstämme. Kaikkien palautettavien tuotteitten on oltava alkuperäisessä kunnossa ja pakkaukset ehjät.

Entä jos saamani tuote/tuotteet ovat viallisia/virheellisiä/vaurioituneita?

Ota meihin yhteyttä 7 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta, jos olet saanut virheellisiä, puuttuvia ja/tai viallisia tuotteita. Liitä mukaan tilausnumerosi, valokuvat tuotte(i)sta ja kaikki asiaan liittyvät viitteet, kun vastaanotat paketin. Teemme parhaamme ratkaistaksemme tapauksesi mahdollisimman pian.

Kuinka kauan palautusprosessi kestää?

Palautusten käsittely voi kestää jopa 14 arkipäivää siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on käsitelty.

Milloin saan hyvitykseni?

Kaikki hyvitykset hyvitetään alkuperäiselle maksutavallesi. Jos maksoit luotto- tai maksukortilla, hyvitykset lähetetään kortin myöntäneelle pankille 7-10 työpäivän kuluessa palautetun tuotteen tai peruutuspyynnön vastaanottamisesta. Ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin, jos sinulla on kysyttävää siitä, milloin hyvitys kirjataan luottotilillesi.

Jos et ole vielä saanut hyvitystä palautuksestasi, toimi seuraavasti: Ota yhteyttä pankkiin/luottokorttiyhtiöön. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin hyvitys lähetetään tilillesi.