OSTA 2+ 5% ALENNUS | OSTA 3+ 10% ALENNUS | OSTA 4+ 15% ALENNUS

Palautukset & Hyvitykset

Peruutus
Hyväksymme tilauksen peruutuksen ennen tuotteen toimitusta tai valmistusta. Jos tilaus peruutetaan, saat täyden hyvityksen. Emme voi peruuttaa tilausta, jos tuote on jo toimitettu.

Palautukset (tarvittaessa)
Hyväksymme tuotteiden palauttamisen. Asiakkaalla on oikeus hakea palautusta 14 päivän kuluessa tuotteen toimittamisesta. Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu. Sen on oltava myös alkuperäisessä pakkauksessa. Jotta voimme käsitellä palautuksesi, tarvitsemme kuitin tai ostotositteen. Ennen lähetystä varmista asiakaspalvelustamme palautuksen oikea osoite.

Huomioitavaa
Henkilökohtaisilla tai mukautetuilla tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeutta.

Jos palautusilmoitus on kuluttajan tekemä, kuluttajan tulee vastata toimitusmaksusta. Erityisen maksun tulee perustua valittuun pikakuriiri- tms. kuljetusyhtiön perimiin kustannuksiin.

Jos lähettämämme tavarat ovat syystä tai toisesta vahingoittuneet tai tilauksessa on virheitä, kuluttajan ei tarvitse tästä syystä maksaa toimitusmaksua.

Kuluttajalta ei peritä lisämaksua tuotteen palauttamisesta.
Palautukset (tarvittaessa)
Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostitse vastaanottoilmoituksen. Ilmoitamme myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos palautus hyväksytään, hyvityksesi käsitellään ja raha palautetaan automaattisesti luottokortillesi tai käyttämällesi alkuperäiselle maksutavallesi tietyn ajan kuluessa.

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset (tarvittaessa)
Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista vielä pankkitilisi uudelleen.

Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin hyvitys on virallisesti lähetetty. Ota seuraavaksi yhteyttä pankkiisi. Hyvityksen lähettäminen kestää usein jonkin aikaa. Jos olet tehnyt kaiken tämän etkä vieläkään ole saanut hyvitystäsi, ota meihin yhteyttä customer@mokky.fi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa customer@mokky.fi saadaksesi palautusosoitteen.