Hyvää ystävänpäivää 🔥Osta 35.99€, -5%, Osta 45.99€, -8%,Osta 65.99€, -12%

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Otamme yksityisyytesi vakavasti, ja tämä tietosuojalausunto selvittää, miten Mokky (jäljempänä "me" tai "meidän") kerää, käyttää, jakaa ja käsittelee tietojasi.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan sinut suoraan tai epäsuorasti. Henkilötiedot sisältävät myös nimettömiä tietoja, jotka on linkitetty tietoihin, joita voidaan käyttää tunnistamaan sinut suoraan tai epäsuorasti. Henkilötietoihin ei sisälly tietoja, jotka on palautettu peruuttamattomasti anonyymiksi tai koottu siten, että ne eivät enää voi mahdollistaa tunnistamaan sinua yhdessä muiden tietojen kanssa tai muuten.

Turvallisuuden edistäminen

Noudatamme laillisuuden, legitiimiyden ja avoimuuden periaatteita, käytämme ja käsittelemme mahdollisimman vähän tietoja rajatusti ja toteutamme teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä tietojen suojaamiseksi. Käytämme henkilötietoja tilien ja käyttäjien toiminnan vahvistamiseen sekä turvallisuuden edistämiseen, esimerkiksi petosten seurantaan ja epäilyttävän tai mahdollisesti laittoman toiminnan tai ehtojemme tai käytäntöjemme rikkomusten tutkimiseen. Tällainen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme auttaa varmistamaan tuotteidemme ja palveluidemme turvallisuus. Tässä on kuvaus siitä, millaisia henkilötietoja voimme kerätä ja miten voimme käyttää niitä:

Mitä henkilötietoja keräämme

ⅰ. Antamasi tiedot: 

Keräämme henkilötietoja, joita annat, kun käytät tuotteitamme ja palveluitamme tai olet muuten vuorovaikutuksessa kanssamme, kuten kun luot käyttäjätilin, otat meihin yhteyttä, osallistut online-kyselyyn, käytät online-apua tai online-chat-työkalua. Jos teet ostoksen, keräämme henkilötietoja ostoksen yhteydessä. Nämä tiedot sisältävät maksutietosi, kuten luotto- tai maksukorttisi numeron ja muut korttitiedot, ja muut tili- ja todennustiedot sekä laskutus-, toimitus- ja yhteystiedot.

ⅱ. Tietoja palveluidemme ja tuotteidemme käytöstä:

Kun vierailet verkkosivustollamme/sovelluksessamme, saatamme kerätä tietoja käyttämästäsi laitetyypistä, laitteen yksilöllisestä tunnisteesta, laitteesi IP-osoitteesta, käyttöjärjestelmästä, käyttämästäsi Internet-selaimesta, käyttötiedoista, diagnostiikkatiedoista ja sijaintitiedot tietokoneista, puhelimista tai muista laitteista tai niistä laitteista, joihin asennat tuotteitamme tai palveluitamme tai käytät niitä. Palvelumme voivat käyttää GPS:ää, IP-osoitettasi ja muita tekniikoita, jos mahdollista, laitteen likimääräisen sijainnin määrittämiseen, jotta voimme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

Kuinka käytämme henkilötietojasi

Käytämme yleisesti ottaen henkilötietojasi tarjotaksemme, parantaaksemme ja kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme, kommunikoidaksemme kanssasi, tarjotaksemme sinulle kohdennettuja mainoksia ja palveluita sekä suojellaksemme sinua ja muita asiakkaitamme.

ⅰ. Tuotteittemme ja palvelujemme tarjoaminen, parantaminen ja kehittäminen:

Käytämme henkilötietoja auttaaksemme meitä tarjoamaan, parantamaan ja kehittämään tuotteitamme, palveluitamme ja mainontaamme. Tähän sisältyy henkilötietojen käyttö esimerkiksi tietojen analysointiin, tutkimukseen ja auditointeihin. Tällainen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme tarjota sinulle tuotteita ja palveluita sekä liiketoimintamme jatkuvuuteen. Jos osallistut kilpailuun tai muuhun kampanjaan, voimme käyttää antamiasi henkilötietoja näiden ohjelmien hallinnointiin. Joissakin edellä mainituista voi olla lisäsääntöjä, jotka voivat sisältää lisätietoja siitä, miten käytämme henkilötietoja, joten suosittelemme, että luet nämä säännöt huolellisesti ennen osallistumista.

ⅱ. Kommunikointi kanssasi:

Ennakkosuostumustesi perusteella voimme käyttää henkilötietoja lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää omista tuotteistamme ja palveluistamme, kommunikoidaksemme kanssasi käyttäjätilistäsi tai tapahtumistasi ja kertoaksemme sinulle käytännöistämme ja ehdoistamme. Jos et enää halua vastaanottaa sähköpostia markkinointitarkoituksiin, ota meihin yhteyttä kieltäytyäksesi. Voimme myös käyttää tietojasi pyyntöjen käsittelemiseen ja niihin vastaamiseen, kun otat meihin yhteyttä. Ennakkosuostumustesi perusteella voimme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kumppaneille, jotka voivat lähettää sinulle markkinointiviestintää tuotteistaan ja palveluistaan. Ennakkosuostumustesi perusteella voimme käyttää henkilötietoja mukauttaaksemme kokemuksesi tuotteistamme ja palveluistamme sekä kolmansien osapuolten verkkosivustoista ja sovelluksista sekä määrittääksemme kampanjamme tehokkuuden.

HUOMAUTUS: Jos haluat kieltää henkilötietojesi edellä mainitut ennakkosuostumuksessa hyväksymäsi käyttötarkoitukset, voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä.

"Evästeiden" määritelmä

Evästeet ovat pieniä tekstikappaleita, joita käytetään tietojen tallentamiseen selaimiin. Evästeitä käytetään laajalti tunnisteiden ja muiden tietojen tallentamiseen ja vastaanottamiseen tietokoneissa, puhelimissa ja muissa laitteissa. Käytämme myös muita tekniikoita, kuten selaimeesi tai laitteeseesi tallennettuja tietoja, laitteeseesi liittyviä tunnisteita ja muita ohjelmistoja vastaaviin tarkoituksiin. Tässä evästelausunnossa kutsumme kaikkia näitä tekniikoita "evästeiksi".

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä tarjotaksemme, suojataksemme ja parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme, esimerkiksi personoimalla sisältöä, tarjoamalla ja mittaamalla mainoksia, ymmärtämään käyttäjien käyttäytymistä ja tarjoamaan turvallisemman käyttökokemuksen. Huomaa, että tietyt evästeet, joita voimme käyttää, vaihtelevat riippuen tietyistä verkkosivustoista ja palveluista, joita käytät.

Henkilötietojen luovuttaminen

Annamme tiettyjä henkilötietoja strategisten kumppaneiden käyttöön, jotka työskentelevät kanssamme tarjotaksemme tuotteitamme ja palveluitamme tai auttaaksemme meitä markkinoimaan asiakkaitamme. Henkilötietoja jaamme vain näiden yritysten kanssa tarjotaksemme tai parantaaksemme tuotteitamme, palveluitamme ja mainontaamme, niitä ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa heidän omiin markkinointitarkoituksiinsa ilman ennakkosuostumustasi.

Tietojen luovuttaminen tai tallennus, siirtäminen ja käsittely

ⅰ. Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen:

Euroopan talousalueen tai sen maan pakollisen lainsäädännön vuoksi, jossa käyttäjä asuu, tietyt säädökset ovat olemassa tai ovat olleet olemassa, ja tietyt oikeudelliset velvoitteet on täytettävä. ETA-alueella asuvan henkilötietojen käsittely- kuin kuvattu alla: jos asut Euroopan talousalueella (ETA), henkilötietojesi käsittely on laillista: Aina kun tarvitsemme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, tällainen käsittely on perusteltua yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) ("GDPR") 6 artiklan 1 kohdan mukaisesti.

ⅱ. Tämän artiklan kohtuullista täytäntöönpanoa tai soveltamista varten:

Voimme jakaa henkilötietoja kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Jos fuusion, uudelleenorganisoinnin, hankinnan, yhteisyrityksen, luovutuksen, eriytymisen, siirron tai myynnin tai luovutuksen takia, koko liiketoiminnastamme tai mistä tahansa liiketoiminnan osastamme, mukaan lukien konkurssin tai vastaavan menettelyn yhteydessä, voimme siirtää minkä tahansa ja kaikki henkilötiedot asianomaiselle kolmannelle osapuolelle.  Voimme myös luovuttaa henkilötietoja, jos päätämme hyvässä uskossa, että luovuttaminen on kohtuudella tarpeen oikeuksiemme suojaamiseksi ja käytettävissä olevien oikeussuojakeinojen jatkamiseksi, käyttöehtojemme täytäntöön panemiseksi, petosten tutkimiseksi tai toimintamme tai käyttäjiemme suojaamiseksi.

ⅲ. Lainsäädännön noudattaminen ja turvallisuus tai muiden oikeuksien suojaaminen

Voimme joutua lain, oikeusprosessin, oikeudenkäyntien ja/tai asuinmaassasi, tai sen ulkopuolella, toimivaltaisesti tehtyjen pyyntöjen mukaisesti luovuttamaan henkilötietoja. Voimme myös luovuttaa henkilötietoja, jos päätämme, että kansallisen turvallisuuden, lainvalvonnan tai muihin yleisesti merkittäviin kysymyksiin liittyvien seikkojen vuoksi tietojen luovuttaminen on asianmukaista tai välttämätöntä.

Palvelun käyttäjän oikeudet

Ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat paikkansapitäviä, täydellisiä ja ajan tasalla. Sinulla on oikeus saada, korjata tai poistaa keräämiämme henkilötietoja. Sinulla on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa milloin tahansa henkilötietojesi jatkokäsittelyä. Sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä ja vakiomuodossa. Voit tehdä valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä. Henkilötietosi yksityisyyden ja turvallisuuden suojaamiseksi voimme pyytää sinulta tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja avata pääsyn tällaisiin tietoihin sekä etsiä ja antaa sinulle ylläpitämiämme henkilötietoja. On tapauksia, joissa sovellettavat lait tai lakisääteiset vaatimukset sallivat tai edellyttävät, että kieltäydymme antamasta tai poistamasta joitakin tai kaikkia ylläpitämiämme henkilötietoja. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuksiasi. Vastaamme pyyntöönne kohtuullisessa ajassa ja joka tapauksessa alle 30 päivän kuluessa.

Kolmansien osapuolten verkkosivustot ja palvelut

Käyttäjän avatessa verkkosivullamme olevan linkin, joka johtaa pois sivustoltamme kolmannen osapuolen verkkosivustolle, emme ota mitään velvollisuutta tai vastuuta tällaisesta käytännöstä kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön vuoksi. Verkkosivustomme, tuotteemme ja palvelumme voivat sisältää linkkejä tai mahdollisuuden käyttää kolmansien osapuolten verkkosivustoja, tuotteita ja palveluita. Emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolten yksityisyyskäytännöistä emmekä heidän tuotteidensa ja palveluidensa sisältämistä tiedoista tai sisällöstä. Tämä tietosuojaseloste koskee ainoastaan tietoja, jotka keräämme tuotteidemme ja palvelujemme kautta. Suosittelemme, että luet kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt ennen kuin jatkat heidän verkkosivustojensa, tuotteidensa tai palveluidensa käyttöä.

Tietoturva, eheys ja säilyttäminen

Käytämme kohtuullisia teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä turvatoimia, joiden tarkoituksena on suojata ja auttaa estämään tietosi luvaton pääsy ja käyttämään keräämiämme tietoja oikein. Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi, ellei laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa.

Tietosuojaselosteen muutokset

Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta säännöllisesti, muun muassa uusien teknologioiden, alan käytäntöjen ja sääntelyvaatimusten mukaisesti. Jos jatkat tuotteidemme ja palvelujemme käyttöä tietosuojalausunnon voimaantulopäivän jälkeen, hyväksyt tarkistetun tietosuojaselosteen. Jos et hyväksy muuttunutta tietosuojaselostettamme, lopeta tuotteittemme ja/tai palveluittemme käyttö, ja ota meihin yhteyttä sulkeaksemme luomasi käyttäjätilin.